Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Спорт Футбол

Наско Сираков вече е президент на ПФК Левски

Наско Сираков беше избран за президент и председател на Надзорния съвет на футболен клуб Левски. Поста на негов заместник беше поверен на представителят на привържениците Петър Ганев.

Изпълнителният директор Павел Колев ще отговаря за активната медийна политика на клуба.
Управителния съвет на клуба ще бъде избран следващата седмица.

„На 23 юли, четвъртък, се проведе първото заседание на новоизбрания Надзорен съвет на ПФК Левски АД в състав: Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. На заседанието бяха обсъдени първите и най-спешни мерки за оздравяване на любимия клуб и бяха взети следните решения:

– За председател на Надзорния съвет и президент на ПФК Левски бе избран Наско Сираков. Заместник-председател на НС е Петър Ганев. През следващата седмица ще бъде избран и Управителен съвет на дружеството.

Беше взето решение за активна медийна политика, като с провеждането й ще бъде натоварен изпълнителният директор, който да информира левскарската общност за официалните новини от клуба.

– Използваме случая да призовем отново всички левскари да подкрепят клуба, като си закупят абонаментна карта за сезон 2020/2021 от официалния магазин на ПФК Левски на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ или на https://fanshop.levski.bg/“, съобщават от клуба.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *