20.07.2024

Дейвид и Виктория Бекъм тайно прекарали коронавируса?

Дейвид и Виктория Бекъм са преболедували коронавируса още през март? Така поне твърдят източници, близки до семейството, според които двойката се е заразила с COVID-19 няколко седмици преди началото на глобалната социална изолация.

По това време г-н Спайс и Пош Спайс са присъствали на няколко публични събития с децата си Бруклин, Ромео, Крус и Харпър – всички са били в Маями, за да подкрепят Дейвид по време на публичен ангажимент за неговия футболен клуб.

„Те присъстваха на няколко бляскави събития, тъй като Дейвид имаше задължения. Ръкуваше се и целуна фенове и различни представители на клуба. След това отлетяха обратно за Лондон и бяха отведени директно в имението им в Котсуолдс“, коментират още въпросните източници.

Дейвид „започнал да се чувства зле“, докато Виктория „развила възпалено гърло и висока температура“. Членове на екипа им, в това число телохранители, шофьори и асистенти, също са се разболели.

Говори се, че Виктория е тази, която се е паникьосала истински и е осъществила строга карантина на цялото семейство за повече от две седмици. „Тя беше напълно обсебена от идеята, че може да са супер разпространители и направи всичко възможно, за да сведе до минимум бъдещите рискове.“

„Тя не само беше зле и в леглото, но и напълно изпаднала в паника. Това бяха няколко ужасни седмици“, казва се още в новопоявилата се информация.

Разбира се, няма как да сме сигурни в истинността й, но е напълно възможно двойката скоро да излезе с изявление, в което да потвърди или отрече слуховете. В началото на март двамата отпразнуваха 21-вия рожден ден на най-големия си син Бруклин, а преди месец той сподели, че скоро ще отведе към олтара годеницата си Никола Пелц.

Изглежда, че вече всичко е наред. Доколкото изобщо можем да използваме това определение за 2020 година, разбира се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *