20.07.2024

Селена Гомес говори за най-тежкия период от живота си

През 2017 г. певицата Селена Гомес претърпя трансплантация на бъбрек. Това се наложи, след като автоимунното заболяване, от което страда, лупус, увреди нейния до степен, в която той не функционираше. Е, днес, 3 години по-късно тя показа белега от операцията, позирайки за снимка по бански.

„След трансплантацията си спомням, че ми беше доста трудно да показвам белега си. Не исках да го има по снимки, затова винаги носих нещо, което да го прикрива. Но сега повече от всякога се чувствам уверена в това коя съм аз и през какво преминах и… съм горда от това“, написа тя под снимката. Вижте още в канала „Social Virals“ във vbox7:

През 2018 г. Селена Гомес разказа, че е страдала и от артрит заради автоимунното заболяване. „Рухнах психически“, сподели тогава тя. „Бъбреците ми си отиваха, но не исках да моля никого за услугата. Мисълта да помоля някого (бел. ред. за бъбрек) беше много трудна и тежка за мен“. Когато Селена Гомес разбира, че трябва да ѝ се трансплантира бъбрек, разбира и, че трябва да бъде включена в списъка на чакащи. А те чакат между 7 и 10 години.

Тогава дългогодишната ѝ приятелка предлага да ѝ дари нейния бъбрек. Певицата се съгласила, двете тествали дали са съвместими и трансплантацията била направена. Въпреки това последвало усложнение, спукала се артерия. Последвала спешна операция, в която се наложило да се изгради нова артерия, за да се запази новият бъбрек. Животът на Селена Гомес бил под сериозна заплаха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *