Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Последни новини

Издирват мъж, стрелял по кола в Стара Загора

Стрелба по автомобил посред бял ден на улица в Стара Загора, по чудо се размина без жертви. Причините за изстрела и стрелецът засега не са известни. Инцидентът е станал на оживен булевард в събота. В засегнатия автомобил са пътували баща и дъщеря – Стефан и Никол. Разказват, че в колата им се забива боен, 9 мм куршум.

Движехме се най-нормално, не сме правили нищо нередно. Изведнъж се чу гръм. Тъй като бях пуснала сенника на колата, аз не видях дали е минало нещо през стъклото. Когато погледнах към краката ми – видях разпръснати стъкълца, посочи момичето.

По думите им първоначално са помислил, че изстрелът е възпроизведен от въздушна пушка. Стефан обясни, че са в шок и не осъзнава все още какво им се е случило.

Как в нормално време, в 14 ч. някой ще стреля? Поради каква причина? Аз съм обикновен работник, нямам недоброжелатели, заяви мъжът и добави, че полицията са се отзовали бързо на сигнала им.

Бяха категорични, че скоро по този булевард няма да минат отново. По случая има образувано досъдебно производство, което е под наблюдението на Районната прокуратура в Стара Загора.

Търсят се и стрелецът, и мястото, откъдето е възпроизведен изстрелът. На този етап полицията изключва умисъл.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *