Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Мистериозната драма на режисьора Емералд Фенел „Момиче с потенциал“ с нов трейлър!

Мистериозната драма на режисьора Емералд Фенел Момиче с потенциал е новото филмово предизвикателство, с което ще се срещнем очи в очи в кината през 2021 година. Първият трейлър на криминалната продукция е вече факт и можем спокойно да го определим като своеобразна кинопровокация, която разгръща въображението, стимулира креативността и насочва прожекторите към главната героиня, която създава паралелен свят, в рамките на който би могла перфектно да реализира плановете си.

Касандра е жена с богато минало и противоречиво бъдеще. Самата тя решава да стане господар на съдбата си и да се превърне в катализатора на всичко, което предстои да се случи в живота ѝ…и в този на другите около нея. Обикалянето на различни нощни клубове и образът на пияна и нестабилна жена се превръщат в нейна рутина, а джентълмените, „притекли се на помощ“, в нейни жертви. След непредвидени обстоятелства, които прекъсват медицинското ѝ образование, тя е готова да се върне към мечтите си и да разчисти пречките по пътя си. Не е готова обаче да забрави миналото и затова поставя един нов изкушаващ поглед към отмъщението.

Какво може да отключи такава непримиримост и да превърне миналото в двигател на бъдещето? Отмъщението ли остава единственият вариант да живееш живота си и да гледаш напред, освободен от товара на всичко, което е било? И има ли по-опасно явление от момиче с потенциал?

Освен режисьор Емералд Фенел е и сценарист на филма. В главната роля влиза Кери Мълиган, а сред останалите в актьорския състав са Бо Бърнам, Лавърн Кокс, Адам Броуди, Сам Ричардсън и др.

През 2021 година само в кината ще се срещнем с едно Момиче с потенциал, което просто няма конкуренция.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *