Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Любопитно Най-четени

„Забраненото шоу на Рачков“ предизвика интереса на над 2,5 милиона зрители

Най-новата продукция на NOVA е категоричният избор на телевизионната аудитория в неделната вечер. Силeн старт и за третия сезон на All Inclusive

 С безкомпромисно начало „Забраненото шоу на Рачков“ превзе телевизионния ефир в неделя вечерта. 2,54 милиона зрители са гледали поне малка част от най-новата продукция на NOVA. Сред зрителите в активна възраст (18-49 г.)  премиерният епизод на комедийното шоу е абсолютен лидер с аудиторен дял от 38,2%. Постигнатият резултат е с 25% повече от резултата на втората телевизия в класацията.

 

Предаването предизвика сериозен интерес в онлайн платформите на NOVA – отчетените гледания само в първата вечер са близо 40 000. „Забраненото шоу на Рачков“ привлече над 40 000 последователи и във Facebook страницата и Instagram профила си в неделната вечер. Двата канала в социалните мрежи се превърнаха в активна среда за разговор между почитателите на телевизионното шоу.

 

През изминалата седмица NOVA отчете и още един успешен старт – в петък се завърна познатият и обичан от зрителите сериал All Inclusive с трети сезон. Първият епизод е регистрирал аудиторен дял от над 34%, което е почти два пъти повече спрямо втората телевизия в класацията.

 

„Забраненото шоу на Рачков“ и „All Inclusive“ затвърждават забележителните резултати, с които водещата телевизия в България стартира пролетния си сезон.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *