Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Любопитно Най-четени Филми

„За душата“ – най-новият анимационен филм на Дисни и Пиксар, в кината от 19 март

Какво определя това, което сме? Най-новият оригинален анимационен филм на Дисни и Пиксар За душата ни запознава с Джо Гарднър – учител по музика в средно училище, който получава шанса на живота си, да свири в най-добрия джазклуб в града. Но една грешна стъпка го изпраща от улиците на Ню Йорк до „Великото преди“ – фантастично място, в което новите души получават своите характери, странности и интереси, преди да се отправят към Земята. Твърдо решен да се завърне към живота си, Джо се съюзява със своенравната 22 – душа, която никога не е разбирала привлекателността на човешките преживявания. Докато Джо отчаяно се опитва да покаже на 22 – душа какво е хубавото на живота, той ще открие отговорите на едни от най-важните екзестенциални въпроси.

Режисьори на За душата са двукратният носител на „Оскар“ Пийт Доктър (В небето, Отвътре, навън) и Кемп Пауърс, а продуцент е номинираната за „Оскар“ Дейна Мъри (Lou).

Изживейте нещо За душата скоро в кината на 2D и 3D.

БЕЛЕЖКИ:

  • Пийт Доктър е режисьор на Таласъми ООД и носителите на „Оскар“ за най-добър анимационен филм В небето и Отвътре навън. Той е главен творчески директор в Пиксар.
  • Световно известният музикант Джон Батист е автор на оригиналната джаз музика за филма, а носителите на „Оскар“ Трент Резнър и Атикъс Рос („Социалната мрежа“) от Nine Inch Nails създават част от саундтрака, която ще се носи в реалния и душевния свят.

Режисьор:                                                                                        Пийт Доктър

Ко-режисьор                                                                   Кемп Пауърс

Сценарист:                                                                                      Кемп Пауърс и Майк Джоунс

Продуцент:                                                                     Дейна Мъри

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *