Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Любопитно Най-четени Филми

Потапяме се във вълшебния свят на „Рая и последният дракон“

Насладете се на едно вдъхновяващо приключение

от създателите на Смелата Ваяна и Замръзналото кралство

Родните зрителите ще могат да се насладят на голям екран на Рая и последният дракон – най-новото вълнуващо приключение на Дисни, решено в най-добрите, класически традиции на анимацията, която иконичното студио е превърнало в своя запазена марка. Филмът ни запознава със смелата и вдъхновяваща Рая, която се отправя на незабравимо пътешествие, за да открие последния дракон на Кумандра, да обедини хората и да спаси света, превръщайки се в истински войн.

В миналото на фантастичния свят Кумандра, хора и дракони живели в мир и хармония. Но когато зли същества заплашили да унищожат приказната земя, драконите се жертвали, за да спасят човечеството. Сега, 500 години по-късно, злото се завръща, заплашвайки да унищожи светът такъв, какъвто го познаваме и на плещите на младата Рая пада тежката задача да издири последния оцелял легендарен дракон и с негова помощ да възстанови разрушената земя и да обедини разединените народи. Но Рая няма да е сама в това начинание – към нея се присъединяват незаменимият ѝ приятел Тук Тук, необикновено бебе-мошеник, неговите чудати приятели животни и още много вълшебни създания, които ще направят приключението още по-цветно и специално. Трудностите по пътя и предизвикателството да се изправиш сам срещу злото ще  покажат на Рая, че само драконовата магия не е достатъчна, за да бъде спасен светът. Необходима е и много вяра. Но как да повярваш, когато тъмнината дебне отвсякъде?

Режисьори на Рая и последният дракон са Дон Хол (Легион) и Карлос Лопес Естрада (Смелата Ваяна, Героичната шесторка). Продуценти са Оснат Шурер (Замръзналото кралство) и Питър Дел Вечо (Замръзналото кралство, Замръзналото кралство 2). Ролите озвучават Елена Нацариду, Диляна Спасова, Тодор Георгиев, Василка Сугарева, Надежда Панайотова, Константин Лунгов, Петър Бонев и др.

Потапяме се във вълшебния свят на Рая и последният дракон от днес, само в кината на 2D и 3D.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *