Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Любопитно Най-четени

Избраха Mисис Баба и за първи път Мистър Дядо

Избраха Mисис Баба и за първи път Мистър Дядо при спазени мерки за сигурност
Атрактивната 12-та надпревара за титлата Мисис Баба и за първи път Мистър Дядо се проведе в бална зала Монтесито при спазена дистанция, мерки за сигурност и достатъчно дезинфектанти. За първи път в историята на този конкурс журито определи победителите по изпратени документи и събеседване по телефона .
„Това е положението….Съобразяваме се със ситуацията ,но не нарущаваме традицията да коронясаме победителките ….И за първи път си имаме и Мистър Дядо “, каза продуцентката на конкурса Меги Савова.
По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на децата. А талантливите малчугани Ивайла Мацина и Елица Узунова изнесоха мини концерт пред подбраната публика. Гостите се насладиха на прекрасното вино на Mega Spileo – едно от най- награждаваните марки вина със златни медали от световните изложения.
Първите сведения за винарната в едноименият гръцки манастир датират от 1550 година.А по традиция афтърпартито беше в клуб Eleven -най-доброто място за забавление в София Водещи на събитието бяха – Елизабет Методиева и актьорът Ники Сотиров. Победителите получиха подаръци от Refan ,Dony Cosmetics и Mega Spileo Журито в състав Даниела Цветанова,Дони Василева,Капка Амзина,Силвия Домозетскa,Гергана Апостолова, Маги Ранкова,Христина Герасимова,Иван Рупчин ,Мариана Маринова,Нели Пандилова избра следните победители: Мисис Баба 2021- Диана Петрова –„За мен е огромна чест да нося титлата Мисис Баба 2021.
Короната е тежка и ме задължава да я нося с достойнство и отговорност пред нашите деца ,защото децата са нашата протегната ръка в бъдещето.Те са нашата светлина ,продължение на красотата и добротата от нашите сърца !Ще посветя усилията си и на децата с талант от международния конкурс “Васко Абаджиев”за млади цигулари за прославата на талантливите деца от милата ни и прекрасна родина България Първа подгласничка –Румяна Карапетрова –по професия преводач Мистър Дядо – първият носител на титлата е Иво Танев- „ До сега бях дядо само на моята внучка Алина!Вече съм официално титулован с титлата Мистър Дядо ,но по-скоро съм разказвач на истории от истинския живот,истории ,които съм разказал в моята книга “Урок за мъже “.
Снимки : Качество,дизайн и точност

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *