Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Любопитно Най-четени

Лейди Гага забременяла след изнасилване

35-годишната Лейди Гага проговори открито за опита си от сексуално насилие. Звездата призна, че на 19 години била изнасилена от музикален продуцент (не посочва името му), след което певицата забременяла. Тя говори за това в новия документален филм на принц Хари и Опра Уинфри „Аз, който ти не виждаш“ (The Me You Can’t See), който е посветен на проблема с психичното здраве.

„Бях на 19 години и работех в индустрията. Продуцентът ми каза: „Съблечете се.“ Отказах му. Тръгнах си, после той ми каза, че ще изтрие всичките ми записи. И не спря, непрекъснато ме молеше да го направя, а аз просто замръзвах. Не помня какво се случи след това…“, казва тя.

Гага признава, че в началото изпитвала силна болка, а след това – пълно изтръпване.

Певицата разказва, че след изнасилването продуцентът я затворил в звукозаписно студио, където я е държал няколко месеца и я малтретирал.

В резултат на това звездата преживява нервен срив и изпада в депресия. Няколко години по-късно певицата е хоспитализирана, където получава психиатрична помощ.

„Бях болна няколко седмици. Тогава разбрах, че това беше същата болка, която изпитах, когато мъжът, който ме изнасили, ме остави бременна. Непрекъснато повръщах“, казва Гага.

Лейди Гага добави, че е решила никога да не разкрива името на този продуцент, тъй като вече не иска да се среща с него очи в очи.

Певицата също призна, че се е занимавала със самонараняване, причинявайки си физическа болка. Били необходими три години, за да намери начини да се справи с вътрешните демони. Сега тя все още продължава пътя си към изцеление и работи върху психоемоционалното си състояние.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *