Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес Най-четени

Кметовете на Каварна, Обзор и Аврен със златни статуетки от Черноморските Оскари

Министър Стела Балтова поздрави призьорите и организаторите на конкурса 

19 златни статуетки отличиха успехите на местната власт, бизнеса и туристическата индустрия в Черноморския ни регион снощи на официална церемония в най-големия ни морски курорт Слънчев бряг.
Сцена на седмото издание на престижните награди Black Sea Lifestyle Awards 2021 бе емблематичният и обновен от този сезон клуб в центъра на курорта – Secrets Club.
В поздравителен адрес до организаторите на церемонията – ВИП Комюникейшън, министърът на туризма проф. Стела Балтова подчерта:
„Поздравявам Ви по повод провеждането на Годишните награди за бизнес и туризъм 2021.
Подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на туристическия бизнес, особено в условията на световната пандемия от коронавируса. Използвам повода, за да Ви поздравя и за усилията, които полага всеки един от вас да развива бизнеса си и да предлага все по-добър и качествен продукт до крайния потребител. Защото само по този начин можем да постигнем общата ни цел, а именно да превърнем страната ни в целогодишна туристическа дестинация и все повече българи и чужденци да избират България за своята почивка и ваканция“.
Церемонията показа лидерите в развитието на морския ни регион, сред които общините Каварна, Аврен и кметство Обзор. Безспорният лидер в морския ни туризъм с над 30 годишен принос – Диневи Груп, получи заслужено отличие по време на церемонията.
Специални гости на събитието бяха кметът на община Каварна – Елена Балтаджиева, Снежана Мирова – зам.- кмет на община Аврен, Веселина Петрова от отдел Култура и Информационен Център на кметство Обзор, хотелиерите Пламен Хутов, Веселин Чавдаров, Ина Томова, инвеститорите Пламен Данаилов, Стефан Августинов, Таню Танев, експертите Пламен Парушев, Розалина Крайсъл, строителният предприемач Сергей Иванов, популярният психолог Еленко Ангелов и много други. Те бяха отличени в различните категории на конкурса.
Златните статуетки бяха връчени от партньорите на събитието – Тодор Демирков – председател на Бургаската търговско-промишлена палата, дългогодишният член на парламентарната комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление Георги Колев, сега организационен анализатор по проблемите на икономиката и туризма, старши експерт Лора Янкова от министерството на икономиката в отдел иновации и конкурентоспособност, медийни партньори, управляващият съдружник на ВИП Комюникейшън Дончо Георгиев и др.
Церемонията беше открита от атрактивните републикански шампиони по спортни танци Иван Христов и Йовита Георгиева, а звездата от български и международни риалити-формата – Начо Паскал потопи гостите в ритъма на латино музиката.
Водеща на вечерта бе журналистката и пиар Патриция Кирилова, съорганизатор на събитието.
Ето и всички призьори:
1. Местна власт с принос в развитието на Черноморието – Община Каварна
2. Малка Община с принос на бизнеса и туризма – Община Аврен
3. Местна власт на Семейният и Културен Туризъм – Кметство Обзор
4. Лидер в Туризма – Диневи Груп, Свети Влас
5. НАЙ-ПРЕДПОЧИТАН 5 ЗВЕЗДЕН ДИЗАЙН & СПА МОРСКИ КОМПЛЕКС – Роял Касъл, Елените
6.Най-Добър Морски Ваканционен Комплекс – Райска Градина, Св. Влас
7. Най-Добър Морски и СПА Хотел – Гранд Хотел „Свети Влас“
8.Най-предпочитан бутиков хотел – Оазис Дел Сол, Лозенец
9.Най-предпочитан семеен хотел на първа линия – Томас Резиденс, Царево
10. Семеен Морски Туризъм  – Хотел Зебра, Царево
11. Най-предпочитан зелен хотел – Сънрайз, Приморско
12.Лидер в Строителството – Строителна компания ЕСПИ Инвест, Обзор
13.Иновативни Бизнес Решения – Спортлаб, Бургас
14. Лидер в надзора на пазара и електронната търговия –
Парушев-Консулт ЕООД, Балчик
15.Хибридно и Онлайн събитие – Организатор Меркурий 97 ЕООД
16. Най-Добър Иновативен Онлайн Проект – SUNNYBEACH.COM
17.Най-Добър Морски Ресторант – IL SICILIANO, Свети Влас
18.Най-добър клубен инвеститор и мениджър – Пламен Данаилов
19. Млад талант с международно признание – София Иванова, Варна
Специална награда получи фирма Лимос БГ за атрактивните превозни услуги. С дълга черна лимузина призьорите направиха тур през центъра на Слънчев бряг и предизвикаха фурор сред туристите.
Снимки ХАЙЛАЙФ 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *