Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Любопитно Най-четени

Том Круз кацна с хеликоптера си в двора на британка

Холивудската звезда Том Круз кацна с хеликоптер в двора на британката Алисън Уеб, защото закъснявал за среща, предаде Би Би Си.

Актьорът трябвало да кацне някъде по спешност, тъй като близкото летище Ковънтри било затворено.  Така Круз бил принуден да помоли собственичката на имота да се приземи в двора й.

Изненаданата британка се съгласява и малко по-късно самият Круз пристига.

Пред Би Би Си британката споделя: „Мислих, че би било някакси забавно децата да видят как хеликоптер каца в градината ни. Тогава се появи Том Круз и всички си казахме „Уау“! Отиде към децата, за да си поговори с тях, след което ни поздрави с лакът и ни благодари“.

„Предложи на децата да се качат на хеликоптера за кратък полет. Те бяха возени от пилота, докато Том Круз отиде на срещата, за която закъсняваше. Денят се оказа невероятен. Беше сюрреаристично, още не мога да повярвам, че се е случило“, допълни Уеб.

В събота Круз посети индийския ресторант Asha’s, което предизвика огромно вълнение в социалните мрежи. Мнозина от хората се питаха дали това наистина е той, а от ресторанта съобщиха, че холивудската звезда си е поръчал две порции пиле тика масала. А генералният мениджър сподели, че е пристигнал в група с още петима души.

През последните дни 59-годишната холивудска звезда снима в един от моловете в Бирмингам сцени от предната седма част на „Мисията невъзможна“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *