Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Политика Последни новини

Радев: Крайно време е Борисов да се кандидатира за президент

Кайно време е господин Борисов да спре да използва своята партия за щит и да защити честта й като се кандидатира за президент. След всички изговорени приказки това е логичният изход.

Това каза пред медиите държавният глава Румен Радев, цитиран от DarikNews след официалното откриване на новата учебна година в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“.

Във връзка с това, че основните му опоненти не съобщават имената на двойката си за президент и вицепрезидент Радев коментира: „Вижте с какви аргументи излизат – да не се стреляло по тях“.

Попитан смята ли, че ще спечели изборите за президент, Радев заяви, че не иска да се превръща в гадател.

„Разчитам на подкрепата на всички българи, които истински желаят промяна, които искат България да бъде една нормална, демократична, свободна и модерна държава“, заяви той.

На въпрос съгласува ли Бойко Рашков своите акции, свързани с търговията на гласове, Радев посочи, че не се меси в работата на нито един министър.

„Очаквам Министерството на вътрешните работи и службите да продължат да работят решително и да защитят честността и на предстоящите избори. Грозното явление на купен вот няма място в една демократична държава и е странно, че някои партии упорито се идентифицират с него“, каза държавният глава.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *