Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Общество

„Софийска вода“ утре спира временно водата в столичния ж.к.“Люлин“

Утре – 25 октомври 2021 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Христо Караминков“, ж.к. „Люлин“ 4 в град София, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в следните блокове: бл. 403, бл. 411, бл. 412, бл. 414, бл. 415, бл. 435 и ОДЗ № 55 „Иглика“, съобщиха от дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред страничен вход на ОДЗ № 55 „Иглика“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *