Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Енрике Иглесиас и Анна Курникова не обичат светския живот

Латино идолът Енрикe Иглесиас, на 46, и неговата половинка, бившата руска тенисистка Анна Курникова, на 40, са една от най-тайнствените двойки сред знаменитостите. Те са заедно повече от 20 години – запознават се през 2001-ва, когато Анна, на върха на спортната си кариера, е поканена да се снима във видеоклипа към неговата песен Escape. Там тя играе любимата на звездата и, както се случва често, между двамата пламва любов. Връзката им излиза наяве година по-късно – през 2002-ра, когато певецът се появява заедно със спортистката на церемонията на MTV Video Music Awards.

Те са заедно и до днес, въпреки няколко слуха за раздяла, и се радват на три деца. През декември 2017 г. им се раждат близнаците Никълъс и Луси, а в началото на 2020 г. – дъщеричката Мери, която галено наричат Маша. И двата пъти родителите успяват да запазят в тайна бременността на Анна.

Има много догадки женена ли е двойката, или не, още повече, че Енрике обича да си прави шеги с публиката и ту обявява, че има тайна сватба, ту – че се е развел току-що. Анна пък носи годежен пръстен, който после сменя с друг. Накрая и двамата са принудени да обяснят, че нямат брак, но са щастливи от връзката си.

Енрике Иглесиас е известен с това, че строго разделя личния си живот от този на музикант. За разлика от повечето си колеги, които планират по 10-20 концерта един след друг, той никога не поема ангажимент за повече от три, и то през ден. След това се качва на частния си самолет и се връща вкъщи, в имението в Маями, където и да е бил по света. Организаторите го знаят много добре и въобще не се опитват да го разубеждават – ако се появят предложения за повече концерти, певецът просто ги отказва, дори хонорарът да е огромен. Прави го, за да отделя повече време на семейството и децата си. С Анна предпочитат семейния уют, разходките с яхта и играта с домашните любимци пред суетата на светския живот.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *