18.07.2024

Болдуин си купи ферма за $ 1,7 млн.

Алек Болдуин закупи историческа ферма от 50 акра във Върмонт за 1,7 милиона долара във вторник – същия ден, когато беше обвинен в безразсъдна стрелба от семейството на убитата от него операторка Халина Хътчинс.

Придобивката на 63-годишния актьор е в малкия планински град Арлингтън. Там той намери убежище след трагедията в Ню Мексико, която доведе до смъртта на Халина Хътчинс. Той напусна дома си в Ню Йорк и поживя известно време в града.

Очевидно покупката е публична информация„, каза брокерката Фейт Роудс, който се занимаваше с продажбата пред местния вестник Bennington Banner в четвъртък, когато беше попитана за сделката.

Според Родос фермата е на близо 250 години и е построена през 1780 или 1783 г.  „Тя е на повече от 50 акра и просто прекрасна„, каза агентката по недвижими имоти.

Скромният дом включва главна къща от 3600 фута и добре реновирана вила за гости от 1800 фута с 2 бани. Според Роудс е продаден само за $559 000 през 2014 г. което предполага, че актьорът е платил надбавка от над 200 процента.

Семейството на Болдуин е свързано с района – като дядото на съпругата му Хилария, Дейвид Лойд Томас-старши, е пребивавал там през по-голямата част от живота си до смъртта си през март 2020 г., на 92 години. В града има около 200 души.

Болдуин гледал и друга къща за над 3 млн. долара, но се спрял на тази, в която има достатъчно място за него, жена му шестте им деца – Кармен, Рафаел, Леонардо, Ромео, Едуардо и Лусия, 10 месеца. Семейството си било допаднало с общността в града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *