Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд се превръща в кална сапунена опера

Делото за клевета, заведено от холивудския актьор Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, вероятно ще се превърне в шестседмична, кална сапунена опера… Това предупреждение отправиха към съдебните заседатели във Вирджиния адвокатите на актрисата.

Ще видите кой е истинският Джони Деп – зад славата, зад пиратските костюми„, заяви адвокатът на Хърд Дж. Бенджамин Ротънборн пред съдебните заседатели по време на встъпителните пледоарии. „Тъй като той заведе делото, всичко това ще излезе наяве„.

Звездата от „Обществени врагове“ заведе дело за клевета срещу някогашната си половинка в съд във Феърфакс, Вирджиния, след като през 2018 г. актрисата написа статия във „Washington Post“, в която се описа като обществена фигура, жертва на домашно насилие – тема, широко застъпена в публикацията.

Джони Деп заяви, че статията косвено го клевети, визирайки твърденията за насилие, които блондинката направи през 2016 г. Холивудската знаменитост отрича да я е малтретирал.

По време на встъпителните пледоарии във вторник Ротънборн заяви, че доказателствата ще покажат, че Джони Деп многократно е упражнявал физическо и сексуално насилие над Амбър Хърд. Адвокатът на актрисата добави, че не е необходимо съдебните заседатели да се правят на рефери на бурния брак на двойката, ако се съсредоточат върху основите на закона за клеветата.

Според юриста статията от 2018 г. по никакъв начин не е навредила на репутацията на Джони Деп.

Ротънборн отбеляза, че обвиненията в тормоз са публично достояние от две години, и заяви, че движещата се по спирала кариера на Деп е резултат от употребата на алкохол и наркотици, която го превръща в ненадеждна стока за холивудските студия.

Лошите решения на този човек го докараха дотук. Спрете да обвинявате други хора за проблемите, които сами си създавате„, каза той.

Защитникът на звездата от „Аквамен“ изтъква, че първо и преди всичко във въпросната статия никъде не се споменава името на Джони Деп. Макар да признава този факт, адвокатът на холивудския актьор, Бенджамин Чу, казва, че на всички в Холивуд е ясно кого има предвид Амбър Хърд.

Според екипа на Деп статията е пример за „клевета по подразбиране“.

Друг от адвокатите на Деп, Камий Васкес, заяви пред съдебните заседатели, че Амбър Хърд отказва да признае, че е излъгала, и още повече е задълбала в нещата, пише БТА. „Тя не може да отстъпи. Тя живее и диша с тази лъжа от години. Тя ще изиграе ролята на живота си в тази съдебна зала„, каза Васкес.

Адвокатите на Амбър Хърд твърдят също, че на „чудовището“ Джони Деп не може да се вярва, когато отрича да е упражнявал тормоз над нея, защото често е пиел и употребявал наркотици до степен да не може са си спомни какво е правил.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *