Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Спорт

Кобрата смаза американец

Българският боксьор Кубрат Пулев се завърна на професионалния ринг с убедителна победа над американеца Джери Форест в мач от боксовата галавечер „ТрилърВърз“ в зала „Форум“ в Ингълууд (щат Калифорния). За Кобрата това беше първи мач след загубата от Антъни Джошуа на 12 декември 2020 г.

В паузата по-големият от братята Пулеви записа успех над Франк Мир в новия спорт триад комбат. Кубрат Пулев имаше тотално предимство срещу Форест и спечели девет от десетте рунда. Дори се наложи лекарски екип да се качва на ринга, за да прегледа опонента му след края на седмия рунд. Мачът се забави заради изискването от страна на екипа на Кобрата американецът да смени ръкавиците си.

От лагера на българина обявиха, че съперникът е с използвани ръкавици. Оказа се, че Форест не може да напъха бинтованите си ръце в избраните от екипа му ръкавици. Дълго време в цялата зала се търсеха ръкавици, които да бъдат одобрени от Калифорнийската комисия и лагера на Кубрат Пулев. Самият двубой се забави с повече от 40 минути, а това вбеси и двамата боксьори, и публиката в залата. Сред зрителите бяха номинираната за награда „Оскар“ българска актриса Мария Бакалова, както и певицата и бивш модел на „Плейбой“ Соня Васи.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *