Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Най-четени Спорт

БФС отложи дербито между Лудогорец и Левски

Спортно-техническата комисия към Бъл­гар­с­кия фут­болен съюз отложи дер­бито от 6-ия кръг на efbet Лига между Лудогорец и Лев­ски по молба на „сините“. По прог­рама двубоят тряб­ваше да се със­тои на 14 август (неделя) от 21:00 часа, съобщи „Спортал.бг“.

Столичани продъл­жават своето учас­тие в евротур­нирите и, ако отс­т­ранят Хам­рун Спар­танс, ще играят плейоф за влизане в групите на Лигата на кон­ферен­циите след­ващия чет­вър­тък. Именно това е голямата цел пред отбора и Станимир Стоилов заяви, че клубът ще нап­рави всичко въз­можно, за да стигне до груповата фаза. Лев­ски вече отложи два шам­пионатни мача дотук – срещу Славия и Черно море.

На Лудогорец също му пред­с­тои плейофен сблъсък в Лига Европа срещу литов­с­кия Жал­гирис след­ващия чет­вър­тък. „Орлите“ отложиха двубоя си срещу Славия от 5-ия кръг на efbet Лига заради учас­тието си в квалификацион­ните кръгове на Шам­пион­ска лига. С тази промяна нас­тъпва и още една – срещата между ЦСКА – София и Сеп­тем­ври ще започне в 20:00 ч., а не както пър­воначално бе обявено – в 18:15 ч.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *