Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Любопитно Най-четени

Какви подаръци за служителите са подходящи за коледните празници

Всички очакваме тези дни, през които сме се отдали напълно на почивка, коледната ваканция е в разгара си и нищоправенето не ни кара да се чувстваме дискомфортно. Това е периодът, когато отделяме повече време на близките си, наслаждаваме се на празнична трапеза, а коледните тържества се редуват едно след друго.

Но празнуването на Коледа и Нова година не се ограничава само до домашни празненства. Това е времето, когато споделяме празнични мигове и с нашите колеги. Коледа е перфектният момент за всеки управител да изрази своята благодарност и признателност към служителите си. В следващите редове ще ви представим подходящи идеи за коледни подаръци за служители.

Какви са най-предпочитаните фирмени подаръци за Коледа?

Екскурзия

Това не е масово срещан подарък, но пък със сигурност вашите служители ще го помнят за дълго. Възможно е да подарите екскурзия на цял отдел, който в постигнал високи резултати, или на група служители от различни отдели, които са показали позитивно развитие. Друг вариант е да я подарите на лотариен принцип по време на коледното парти. Безспорно е скъпо да изпратите всички на екскурзия, но пък може да го направите селектирано. При всички положения, това ще е подарък, за който ще се вдигне много и позитивен шум.

Ваучери за храна

За разлика от екскурзията това е по-тривиален подарък, който обаче ще бъде оценен от служителите.Факт е, че около празниците джоба на всеки изтънява най-много, а разходите за храна са едно от най-сериозните пера в бюджета на всяко българско семейство.

Дори и да предоставяте ваучери за храна всеки месец, можете през декември да увеличите сумата и да подкрепите екипа си в подготовката на празничната трапеза. Ако тепърва ще се възползвате от тази социална придобивка е необходимо да сключите договор с фирма оператор на ваучери за храна. Коледа е прерфектно време да въведете подобна социална придобивка, която да запазите и през останалите месеци на годината.

Брандиран подарък

Брандираните подаръци могат да са голям успех, но може да са и провал, така че внимавайте. Не прекалявайте с брандинга, помислете за различни опции – ако някой харесва суитшърт с фирменото лого на гърдите, друг може да оцени повече метално канче за кафе или ски яке.

Ваучери за подарък

Ако с брандираните подаръци имате поле за грешки, то с ваучерите за подарък няма какво да объркате. Това е универсален подарък, който всеки може да използва според собствения си вкус, предпочитания и нужди. Ваучерите за подарък вече се приемат масово в търговската мрежа, като започнем от магазини за спортни дрехи и аксесоари, преминем през различни услуги като туризъм, салони за красота или СПА процедури и се спрем на специализирани магазини за техника.

Вкусен подарък

Коледа често е асоциирана с лакомствата, които ще поставим на трапезата на Бъдни вечер и Коледа. Това е чудесен повод вие да направите жест като подберете луксозни лакомства и да ги оформите в добре изглеждаща кошница, която да връчите на вашите служители. Със сигурност този мил жест ще бъде оценен по достойнство, а така ще зарадвате не само вашите служители, а и техните семейства.

Ползи от коледните подаръци за работодателя

С коледните подаръци вие карате вашите служители да се чувстват ценении увеличавате тяхната лоялност и мотивираност. Освен това цялостната атмосфера в работна среда ще се повиши, защото всеки ще сподели с колегите доброто настроение, в което се намира, в резултат на подаръка, който е получил. Така ще повишите продуктивността на служителите, а в резултат и печалбата на компанията.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *