18.07.2024

Трифонов: Асен Василев е ходил всеки ден в офисите на Nexo да ги съветва

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Асен Василев е бил близък с управителите на Nexo и „всеки ден ходил в офиса им, за да ги съветва“. Това заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов в изявление пред своята телевизия 7/8.

„Днес излезе, че банката на криптовалута Nexo, която се разследва, седем американски щата са скочили, че това е една пирамида на криптовалута и става въпрос за едни 90 милиарда, от които тия, които са основните играчи са „тафнали“ 1 милиард и 400 милиона. Настимир Ананиев има общи свързани фирми. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били много близки и ги е съветвал, но всички си траят. Ако бяха хора, свързани с ИТН, това щеше да е първа новина… Ако бяхме ние, това щеше да е нек`ъв ад!… Това е, защото има двоен аршин“, казва Трифонов.

Слави Трифонов коментира и отношенията на президента Румен Радев и „Продължаваме промяната“: „Имам чувството, че живеем в една абсурдна държава, пълна с лъжи, лъжци и хора, които вярват. Асен Василев излезе по една телевизия и каза, че Бойко Борисов и президентът се виждат всеки ден. Без да има нито доказателства, нито снимки, нито нищо“.

„Лъжата е станала разменна монета. Силата е да лъжеш“, каза той.

Той посочи, че има двоен аршин, както било с песента, която сценаристите му пуснаха, посветена на Лена Бориславова. „Много омраза и хейт срещу нас има последните 2 г. Ние няма да си мълчим“, каза още Трифонов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *