21.07.2024

Международни лектори и безплатно изложение са част от програмата на Международна бюти конференция 2023

На 21 и 22 февруари София става център за представяне на най-актуалните естетични концепции, насочени към здравето и красотата

21 и 22 февруари ще бъдат датите, на които ще бъде проведена Международна бюти конференция 2023, тази година. Събитието отново залага на богата и разнообразна програма, която включва лекции с международни специалисти от сферата на здравето и красотата, безплатно бюти изложение, нетуъркинг коктейл и томболи с подаръци, осигурени от изложителите.

Конференцията ще се състои в Гранд Хотел Милениум София, в зала Шекспир, етаж 4. Нейни организатори са Асоциацията на медицинските козметици – АМК и Алтърнатив Адвъртайзинг. Събитието е подходящо за всички специалисти, които се развиват в бюти бранша като терапевти, козметици, дерматолози, фризьори, маникюристи, собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално обучение, производители, доставчици, дистрибутори и други.

На 21 февруари гост-лектор ще бъде д-р Шарбел Аби Шахин, който ще изнесе общо 5 лекции. Част от темите, по които ще говори, са: “Невро-ендокринната система като мениджър на човешкия организъм”; “Кои етерични масла са подходящи за кожна употреба?”; “Кожни заболявания: физиопатология и диагностика спрямо разположение на кожата. Как да ги третираме с ароматерапия?”. Той е специалист по ендобиогения и природна медицина. Д-р Шарбел Аби Шахин е основен лектор по ендобиогения и фитотерапия в редица държави. Председател на Белгийския институт по ендобиогенна медицина и интегративна физиология.

След лекциите на първия ден е предвиден нетуъркинг коктейл, който ще започне в 17 часа. Достъпът до него е напълно безплатен за всички, които искат да обменят идеи и контакти с други колеги от сферата на здравето и красотата и искат да посетят експо зоната, която също е с вход свободен. По време на коктейла ще бъде проведена и томбола с награди.

На 22 февруари гост-лектор ще бъде световнопризнатият педагог, мотиватор, бизнес треньор и бестселър автор – Антъни Уитакър. Той ще сподели своя опит и полезни съвети на теми като: “Каква е целта на маркетинга?”; “Маркетингови концепции за успешно развитие на салони за красота и бизнес тенденции. Анализ на вашата концепция и позициониране.”; “Пазарно проучване, кой е вашият целеви пазар? Как да увеличите броя на новите клиенти?”; “Как да увеличите броя на настоящите клиенти? Как да запазите редовните клиенти възможно най-дълго?”.

През втория ден от Международна бюти конференция 2023 отново ще има експо зона с над 30 фирми, която може да бъде посетена напълно безплатно. В нея ще се включат компании, които предлагат на българския пазар услуги, продукти, процедури, апаратури и уреди за изграждане и поддържане на красив външен вид чрез най-съвременни естетични процедури.

Сред изложители ще има представители на най-големите лидери в дистрибуцията на иновативни, световни марки в областта на дерматологията и естетичната медицина; японска високотехнологична козметика, разработена въз основата на открития с Нобелова награда; лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото и фотостареене; южнокорейска компания специализирана в производството на медицински и козметични продукти за подмладяване на кожата; български компании, предлагащи натурална козметика за коса и тяло; бранд, основоположник на морската козметология във Франция, известен с изключителните професионални терапии за лице и тяло; иновативна израелска технология, разработена специално с цел подобряване състоянието на кожата и решаване на естетични проблеми чрез ефективен неинвазивен метод; корейска апаратура за скулптуриране на тялото и изграждане на мускулите и други. В края на конференцията, на 22 февруари, ще бъде организирана още една томбола, на която победителите ще получат интересни и полезни подаръци от партньорите на събитието.

За повече информация, програма и билети, посетете сайта на събитието: https://internationalbeautyconference.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *