Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Ед Шийрън се сринал след тежка диагноза на бременната му съпруга

В публикация, появила се в Instagram профила му преди броени часове, Ед Шийрън разкри на своите над 42 милиона последователи в социалната мрежа, че преди година се е изпаднал в дълбока депресия. Причината за това му състояние била тежка диагноза, поставена на съпругата му, както и неочакваната смърт на негов близък приятел.

В своя пост популярният британски изпълнител споделя, че лекарите открили тумор на половинката му Чери Сийборн, докато тя все още била бременна с второто им дете.

Нямаше как да се подложи на лечение, преди да роди„, споделя той.

По същото това време на носителя на редица награди „Грами“ му се налага да посещава съдебната зала всеки ден, тъй като срещу него е повдигнато дело за авторки права. Днес той признава, че опустошителните събития, през които е преминал, са разклатили сериозно психичното му състояние, променяйки изцяло неговия живот, както и начинът, по който е гледал на музиката. Изпълнителят на „Perfect“ признава, че в резултат на всичко това се е отказал от множество песни, които е написал и подготвял за новия си албум.

Ед, който стана баща за втори път през миналия май, не пожела да даде актуална информация за здравословното състояние на своята половинка.

Всъщност с направените от него откровения той представи новия си албум със заглавие „-“ (знакът за минус), който е написан на „фона на мъка и надежда“.

Тавата отдавна бе планирана като завършек на неговата „математическа ера“, започнала с „+“ (плюс) през 2011 г. и продължила с „x“ (умножение), „÷“ (деление) и „=“ (равно).

Целият проект обаче бива пренаписан за седмица, през която звездата излизва своите емоции, „преминавайки през страх, депресия и безпокойство“ миналия февруари.

Това се случва, след като Едуард, който помага на Ед за първия му голям пробив, внезапно умира от сърдечен удар след употребата на кокаин и алкохол, както заключи тогава съдебният лекар. Малко след това Шийрън бе изправен пред триседмичен съдебен процес за авторски права заради твърдения, че е плагиатствал елементи от хитовата си песен „Shape Of You“.

Въпреки че в крайна сметка спечели, певецът и неговият съсценарист, Джони Макдейд от „Snow Patrol“, казаха, че случаят им ги е поставил под „изключително напрежение“. Преминавайки през тези преживявания, музикантът използва писането на песни, за да „осмисли“ чувствата си.

Усещането бе сякаш се давех, стоях с главата под повърхността, гледах нагоре, но без да мога да изплувам, за да си поема въздух„, спомня си той. „Пишех, без да мисля за това какви точно ще бъдат песните, просто изливах чувствата си. Така, за малко повече от седмица, преработих изцяло онова, над което се трудех в продължение на десетилетие, влагайки в него своите най-тъмни мисли. За първи път не се опитвам да създам албум, който хората да харесат, просто издавам нещо, което откровено описва живота ми на зряла възраст

Албумът трябва да излезе на 5 май, след сингъла „F64“, който е реакция към смъртта на Джамал Едуард. Това парче няма да бъде включено в окончателния списък с песни, който беше разкрит днес.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *