24.07.2024

Петров: Ако трябва да посоча една обща кауза, то това е съдебната система и прокуратурата

В предаването „Лице в лице“ по бТВ Христо Петров, каза че ако за всеки водещото е да свършим някаква работа, винаги ще се намери начин тя да бъде свършена. Ако гледаме там, където имаме общо, би се получило. Ако не – резултатът е около нас

„Ако трябва да посоча една обща кауза, то това със сигурност е съдебната система и прокуратурата. Там наистина трагедията е пълна“, допълни той.

По думите му когато има работа, емоцията трябва да остане на заден план.

„Намерил съм немалко грешки и в собственото си поведение и отношение към работата, и генерално. Това, което съм сигурен, че трябва да направя, дори с риск да загубя някаква част от подкрепата, е да опитам да свърша, това за което съм там по всякакъв начин. Давам си сметка, че е имало хора, които са очаквали просто да излизам на трибуната и да говоря неща, подобни на тези в моите песни. Проблемът е там, че това не върши работа“, каза Христо Петров.

Първото нещо, което ще направи в новия парламент, е да внесе законопроект, касаещ правата на осиновените деца да знаят кои са биологичните им родители.

По думите му темата с Паметника на Съветската армия се поставя в предизборната кампания.

„Когато си имал 18 години властта в Столична община, да се сетиш по време на предизборната кампания, че трябва да премахнеш един паметник, това води до определени изводи. Ти се опитваш да се харесаш на някого“, каза Хазарта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *