Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

На Ким Кардашиян й бе наредено да си махне новооткрития магазин на Рокфелер център в Ню Йорк

На Ким Кардашиян ѝ бе наредено да се махне, след скорошното отвaряне на т.нар. „pop-up“ магазин за бранда й „Skims“ в Ню Йорк. Официалният Инстаграм на Рокфелер център, където е позициониран „Skims“ сподели снимка на Ким, която позира зад светлосинята сграда. Много фенове обаче бяха ядосани, че 42-годишният козметичен магнат е разположил магазина си точно там, пише „The Sun“. Коментарите, които се изсипаха под поста ca следните:

„Махай се“
„Не тук, в Ню Йорк!!!! И определено не на площад „Рокфелер“, такова емблематично място“
„Пас, не ни пука за нея“
„Не, благодаря! Не бих си купила нищо, което е на Кардашиян! Не подкрепям това семейство“

И още, и още.

Дали заради коментарите или нещо друго – магазинът няма да стои за дълго там. На 29-и май затваря.

И докато на „Skims“ му остават броени дни живот в Ню Йорк, то в скорошно участие в „Today Show“ Ким обсъди предстоящия сезон на „Keeping Up With The Kardashians“. На въпрос от водещата Савана Гътри дали някога е мислила да спре да е толкова открита що се отнася до личния й живот, който е на показ постоянно, предвид семейното предаване, което имат с останалите от клана Кардашиян/Дженър, бившата на Кание отговори така: „Когато подписахме договор за снимките, искахме винаги да бъдем супер открити и честни.“

Риалити звездата сподели още, че новият сезон е бил най-емоционалният за нея до този момент. Определено Ким не се притеснява да показва слабост пред широката публика, дори е горда с това й качество:

„Гордея се, че все още сме толкова открити и все още сме склонни да показваме и споделяме толкова много.“

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *