21.07.2024

Силвестър Сталоун се разправя с гаджетата на дъщерите си

Да си гадже на някоя от дъщерите на Силвестър Сталоун си има цена, защото повечето смс-и за раздели са писани специално от него.

„Баща ми е спец, когато става въпрос за това“, каза едната му дъщеря Систин в подкаста „Giggly Squad“ на Пейдж ДеСорбо и Хана Бернер в понеделник.

„В повечето случаи той праща съобщенията към гаджетата, които искам да зарежа“, разкри още 24-годишната. Сестра й София също се включи, като отправи призив към момичетата, които слушат подкаста, да се обърнат към бащите си, що се отнася за раздяла с приятел.

Според двете идеята е сработвала, а „отрязаните“ не били сърдити.

Силвестър може и да дава вид на страшен татко, но съвсем не е така, както изглежда. Според Систин той е винаги сдържан, когато дойде моментът да го запознаят с техен приятел. Според нея той има силна интуиция и още в началото може да разбере дали връзката й ще прокопса или не. „И винаги е прав“.

До този момент актьорът е одобрявал само гаджетата на най-малката си дъщеря Скарлет. Сталоун има три дъщери със съпругата си Дженифър Флавин и син от предишния си брак.

През 2022-а Джен подаде молба за развод, но малко по-късно изданието „Page Six“ се сдоби с ексклузивна информация, че всъщност двамата са се сгодили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *