Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Политика Последни новини

Премиерът Гълъб Донев ще представи отчет за работата на служебния кабинет

Министър-председателят Гълъб Донев свиква открито извънредно заседание на Министерския съвет в понеделник, 5 юни. В рамките на правителственото заседание премиерът Донев ще представи доклад за резултатите от работата на служебния кабинет в периода 3 февруари – 5 юни. С протоколно решение Министерският съвет ще одобри отчета за своята дейност в мандата на второто служебно правителство с министър-председател Гълъб Донев. Откритото заседание ще започне в 10 часа и ще бъде излъчвано в реално време на правителствената страница в интернет www.government.bg.

За представителите на медиите, отразяващи отчета на кабинета от сградата на МС, ще бъде осигурен телевизионен сигнал от заседателната зала във видео формат HD-SDI с вграден звук (препоръчително е телевизионните екипи да си предвидят около 5 метра видео кабел BNC/BNC). В Гранитна зала също е осигурена възможност на медиите в МС да проследят заседанието в реално време.

Влизането в сградата на Министерския съвет ще става между 9,30 ч. и 9,50 ч. при представяне на журналистическа карта и бадж за акредитация. Няма да бъдат допускани журналисти без бадж.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *