Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Политика

Станислав Балабанов: ПП бяха създадени, за да изчистят ГЕРБ, а ГЕРБ казваха, че ПП са политически аматьори

ПП бяха създадени, за да изчистят ГЕРБ, а ГЕРБ говореха това, че ПП са политически аматьори. Събра ги жаждата за власт. Това каза депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов в предаването „Говори сега“ по БНТ.

Той припомни, че само преди година бившият министър-председател лично е поръчал ареста на Бойко Борисов. „Тогава Кирил Петков излизаше и казваше, че главният прокурор Иван Гешев му пречи, за да може да вкара Бойко Борисов в затвора. Година по-късно Кирил Петков си говори с Бойко Борисов за това как ще управлява и застава на амбразурата с голи гърди да пази същия този Борисов от главния прокурор в момента.

Те побързаха да седнат на една маса с този, срещу който въстанаха, което е ужасяващо. Христо Иванов го нямаше в пленарна зала, за да гласува съдебна реформа, а договаряше задкулисен кабинет с ДПС. Това е лигата на отвратителните – ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС“, коментира Балабанов.

ИТН ще бъде категорична опозиция на този политически кабинет, категоричен бе депутатът. Практичните и важни закони за България обаче ще получат подкрепа, допълни той. „ИТН ще следи всички предложения и там, където има практична насоченост за хората, ще ги подкрепяме. Там обаче, където има идея тези структури иви институции да бъдат овладени от тези, които ще управляват, ние категорично ще отхвърляме всяко едно предложение и ще даваме адекватна информация на българското общество какво се случва“, подчерта Балабанов.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *