Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Дженифър Лопес наруга фотограф-папарак

Папараците винаги са досадни, но понякога наистина прекаляват. На латино дивата Джей Ло също не й се размина и беше снимана на излизане от фитнес залата, където тренираше. Причина за яростта й стана фотограф, който я щракна преди да си влезе в луксозния джип.

53-годишната Дженифър Лопес обикновено излиза с грим и с големи очила. А когато е пред камерата вкъщи и рекламира козметичните си продукти или решава да запише кратко клипче за феновете, задължително слага филтри на лицето си, за да изглежда по-младежко.

Този път тя не беше подготвена по този начин и беше облечена спортно, като не носеше грим. Лошото настроение на звездата започна още при влизането си в залата. Тя бе облечена в жълтеникав клин и спортно горнище.

При опит да влезе в залата, картата й за достъп зацикли и се наложи да престои пред залата известно време, докато оправят проблема. В края на тренировката Джени определено беше в лошо настроение и точно тогава се намери фотограф, който да я снима без нейно позволение. Тогава тя го наруга като каруцар.

Точните и думи бяха: „F… you, bye“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *