Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора

Дебора даде показания пред РП в Стара Загора

8-годишната Дебора от Стара Загора, която беше обезобразена от Георги Георгиев, е дала показания пред Районната прокуратура в града. Въз основа на свидетелските ѝ показания са повдигнати нови обвинения срещу мъжа. Това научи NOVА нова от свои източници.

От Районна прокуратура-Стара Загора съобщиха, че е повдигнато допълнително обвинение, след разпит на свидетели, спрямо 26-годишния мъж по досъдебното производство за закани с убийство спрямо младата жена. Георги Георгиев е изслушал лично предявените му нови обвинения днес в 10:30 часа в присъствието на процесуалните му представители, уточняват от прокуратурата.

В периода от началото на април до края на юни обвиняемият се заканил с убийство на Дебора – деяние, от което би могъл да възникне основателен страх за осъществяване на заплахите му, посочват от прокуратурата. Според събраните нови доказателства агресивните закани за саморазправа са отправени лично към пострадалото момиче и чрез мобилно приложение. Това означава, че Георги Георгиев е заплашил с убийство на Дебора общо шест пъти.

Към настоящия момент срещу 26-годишния мъж се водят две досъдебни производства – за закана с убийство и за нанасяне на средна телесна повреда. По двете дела са събрани категорични доказателства, че Георги Георгиев е извършител на деянията.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *