18.07.2024

Кaufland изтеглят свой продукт

Производителят Hauser Weinimport GmbH изтегля следния продукт от съображения за превантивна защита на потребителите: Voscarini Hugo Frizzante бяловино 0,75л Баркод 4063367371776 Номер на партидата, започващ с L6962 … (номерът на партидата е посочен на задния етикет на бутилката)

Доставчик: Hauser Weinimport GmbH Neufnachstraße 32 86850 Fischach Не е изключено отделни бутилки да са замърсени с дрожди. Наличието на тези дрожди може да доведе до последваща ферментация и спукване на засегнатите бутилки. Поради потенциалния риск от нараняване клиентите трябва да вземат предвид информацията за изтеглянето и да не отварят засегнатия продукт, а да го изхвърлят незабавно, опакован внимателно в затворена торба.

Засегнатият продукт се продава от Kaufland. Kaufland реагира незабавно и изтегли продукта от продажба. Сумата за покупката ще бъде възстановена дори без представяне на касов бон. Производителят Hauser Weinimport GmbH се извинява на всички засегнати за причиненото неудобство. При запитвания на разположение на потребителите е националният безплатен клиентски телефон 0800 12 220.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *