Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Политика

Слави Трифонов: Моят избор за кмет на София се казва Ваня Григорова

„Противно на очакванията на някои политически партии, резултатите на „Има такъв народ“ от местните избори са логично добри. И логично ще стават още по-добри. Използвам случая да благодаря на всички гласували, на всички гласували за „Има такъв народ“ и на всички участници от структурите на „Има такъв народ“, написа във Фейсбук Слави Трифонов.

„Следва балотаж в неделя. Уважаеми съграждани, които сте гласували за „Има такъв народ“, вярвам и съм убеден, че вие имате достатъчно самосъзнание и чувство за отговорност, за да знаете за кого да гласувате. Това е ваше гражданско право“, написа той.

„Мога да ви кажа какво мисля аз. Не подкрепям и никога няма да подкрепям сегашното ръководство на „Продължаваме промяната“. И ще ви кажа защо. Защото са безсрамни лъжци. Защото се мислят за повече от останалите. Мислят се за специални и богоизбрани. Мислят си, че всичко им е позволено. А всички нас, останалите, ни мислят за втора категория хора. Те безусловно са се самозабравили. Те неслучайно бяха наречени шарлатани и както казах, когато ги свалих от власт предния път – те за нищо на света не трябва да се докосват до власт!“, продължава Трифонов.

„Конкретно в София моят избор за кмет се казва Ваня Григорова. След като ПП имат голямо представителство в общинския съвет, кметът, за нищо на света, не трябва да е пак от ПП – за да има взаимен контрол“, завършва Слави Трифонов.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *