Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Най-четени

Kевин Костнър и съпругата му Кристин Баумгартнер финализираха скандалния си развод

Разводът на актьора Кевин Костнър и съпругата му Кристин Баумгартнер беше финализиран, съобщи АП.

Костнър и Баумгартнер са окончателно разделени от петък миналата седмица – девет месеца, след като Баумгартнер подаде молба за развод, обяви съда в Санта Барбара.

В първите месеци след раздялата си Костнър и Баумгартнер са имали съдебни спорове относно попечителството над децата им и издръжката. Двамата са постигнали споразумение през септември миналата година.

Попечителството над трите им деца – двама сина на 15 и 16 години и дъщеря на 13 години, е споделено. През септември съдът задължи Костнър да плаща малко над 63 000 долара месечна издръжка за децата. Първоначално Баумгартнер искаше около 175 000 долара месечно, припомням БТА.

Кевин Костнър, който е на 69 г., и 48-годишната Кристин Баумгартнер, модел и дизайнер на чанти, започнаха връзката си през 1998 г. Двамата се ожениха в ранчото на актьора в Колорадо през 2004 г. Това беше втори брак за Костнър.

Актьорът е познат с участията си в сериала „Йелоустоун“ и филмите „Танцуващият с вълци“, „Бодигард“ и „Бул Дърам“, за които е и носител на награди „Оскар“ и „Еми“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *