Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Най-четени

Брадли Купър имал „щура“ среща в дома на Бионсе

Брадли Купър разказа за „щурото“ си преживяване, което имал при срещата си с Бионсе и нейния съпруг Джей Зи, докато предлагал на певицата роля във филма „Роди се звезда“.

49-годишният актьор гостувал на суперзвездата в дома й, за да й представи ролята на амбициозната певица Али в неговата хитова лента, която в крайна сметка отиде при Лейди Гага.

В интервю Брадли обясни, че докато бил там, се изненадал, че съпругът на Би – рапърът и мултимилиардер Джей Зи, гледа популярното телевизионно шоу на съдия Джуди.

„Отидох в къщата на Бионсе и Джей Зи гледаше съдия Джуди, все още помня. Не се шегувам“, сподели той в интервю за фондация SAG-AFTRA.

Актьорът добави, че бил толкова нервен от срещата си с двойката, че развил някаква странна кашлица по време на разговора си с тях: „Бях се побъркал. Спомням си, че поради някаква странна причина започнах да кашлям в момента, в който започнах да говоря с нея. Беше лудост. Тя беше невероятна, както и той. Искам да кажа, че тя е един от най-страхотните хора.“

Купър обясни, че шефът на студиото Грег Силвърман му казал, че ако може да вземе певеца за водеща роля и „да го направи за под 25 милиона долара“, той ще направи проекта.

Въпреки че Бионсе била съгласна да се включи във филма, участието й пропаднало, тъй като тя забременяла. По това време Клинт Истууд също бил част от проекта, а Купър бил включен да играе главната роля. Това обаче се променило, след като Истууд напуснал продуцентската и режисьорската си роля, и Купър ги пое, превръщайки филма като негов режисьорски дебют.

След като Бионсе отказала следващата, към която Брадли се обърнал, била Адел. Британската звезда обаче му отговорила, че е заета и няма как да се заеме с подобен проект.

Купър най-накрая намерил своята главна жена, докато присъства на благотворително събитие за борба с рака, на което чул как Лейди Гага пее. „Просто взриви вратите на цялото място и в този момент бях като: „Това е. Какво изобщо съм си мислел?“ Тогава поисках да се срещна с нея“, разказа Купър.

Гага направи своя актьорски пробив именно в ролята на младата певица в „Роди се звезда“, в който Брадли в крайна сметка играе алкохолния кънтри певец Джаксън „Джак“ Мейн, който я открива и в която се влюбва. Филмът беше успешен, събра над 436 милиона долара по целия свят и получи широко одобрение от критиката. Освен това спечели осем номинации на 91-вите награди на Академията и прибра наградата за най-добра оригинална песен за „Shallow“ – дует между Купър и Гага.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *