18.07.2024

Каракачанов: Няма как да се разкъса тандемът ГЕРБ и ДПС

Красимир Каракачанов

Франция се опитва да се държи като велика сила. Така пред БНТ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов коментира думите на Еманюел Макрон за натовски войски в Украйна.

Това няма как да стане, защото няколко натовски страни ще наложат вето на едно такова решение, по думите му. Макрон се опитва да вкара Франция на масата при големите, убеден е той.

Властта пътува в чужбина, за да си правят селфита, изтъкна Каракачанов. Управляващите ни били изпълнители на чужда воля. Всеки се подиграва на сглобкаджиите, според него.

ПП означава постове и пари, изтъкна лидерът на ВМРО. Те гледали на войната в Украйна като на реклама. Само че войната в Украйна не е реклама и селфита, допълни той. Тази война не е едно шоу, не е един майтап, предупреди лидерът на ВМРО.

Икономически губим от конфликта в Украйна, смята Каракачанов. България е със свалени гащи и се управлява от Украйна, тълкува той.

Нашите БТР-и не са нужни на Украйна, по думите на лидера на ВМРО.

Тодор Тагарев тежи на ГЕРБ и ДПС, убеден е той. Първите Ф-16 вече трябвало да са у нас, но не сме ги получили, защото се държим слугински със САЩ.

ГЕРБ и ДПС са близък тандем и този тандем няма как да бъде разкъсан, заподозря Каракачанов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *