25.07.2024

Блейк Лайвли разкри основното правило, което с Райън Рейнолдс следват във връзката си

Актрисата Блейк Лайвли разкри основното правило, което двамата със съпруга й Райън Рейнолдс следват от ден първи на връзката си.

36-годишната дама, която е омъжена за Рейнолдс от близо 12 години, заяви в интервю, че когато започнали да се срещат, установили правило, което трябва да спазват в професионалните си кариери, за да защитят връзката си.

„Когато се събрахме, си поставихме правило да не работим по едно и също време, за да можем винаги да даваме приоритет на личния си живот“, заяви тя. И макар да е ясно, че е проработило за двамата актьори, Блейк обясни, че понякога е предизвикателство да се придържат към него. „Това изисква да работим наистина усилено върху връзката си.“

Лайвли също така призна, че когато се сгодили, тя е била с по-натоварен работен график, тъй като е снимала сериала Gossip Girl. „Свикнала съм да работя много и да не спирам. Gossip Girl беше шест години част от живота ми и понякога снимахме по три епизода наведнъж“.

През 2019 г. Райън също довери за връзката си пред сп. People: „Блейк и аз не правим филми по едно и също време. Ние работим като едно цяло. Децата остават при нас, когато сме ангажирани, за да знаят, че сме едно семейство.“

Блейк и Райън са определяни като едни от „най-готините“ родители в Холивуд. Двамата се женят през 2012 г., а по-късно през годините се раждат трите им дъщери. През февруари 2023 г. Лайвли разкри, че двамата имат още едно бебе. Макар звездната двойка да предпочита да държи децата си далеч от светлините на прожекторите и от социалните мрежи, не се притесняват да говорят за семейния си живот в интервюта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *