20.07.2024

Дейвид Бекъм ще съди за измама актьора Марк Уолбърг

Дейвид Бекъм се готви да съди за измама актьора Марк Уолбърг, с когото уж бяха приятели дълги години, след преместването си в Лос Анджелис през 2007 г., информират Fox Sports и The News International.

Преди повече от десетилетие знаменитостите живеели в един и същи квартал и имали еднакви интереси. Подобно на Дейвид, Марк се опитвал да поддържа добра физическа форма. В този ред на мисли решил да стане акционер във веригата фитнеси F45 Training.

Приятелството му със световната футболна звезда довело до съгласието на Дейвид да стане представител на компанията. Договорът изисквал от него редовно да показва в профилите си как тренира с брандирано оборудване в някой от спортните центрове на F45, като в замяна щял да получи дял от компанията. Спортистът изпълнявал стриктно своята част от сделката, но според него Уолбърг играел нечестно и решил да го измами. В подадения от Бекъм иск се посочва, че актьорът не само е забавил прехвърлянето на акциите с месеци, но е и изчакал да падне на три долара за акция. В резултат на това Дейвид изгубил над 8 милиона паунда.

Таблоидът The Sun информира, че Уолбърг и колегите му отричат обвиненията на Бекъм в измама, но посочва, че компанията не се справя добре финансово. Вестникът пише, че по последни пазарни данни стойността на акциите на фитнеса вече е 15 цента, а залите на компанията затварят една след друга.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *