17.04.2013 г.

Питаме в нета как да гласуваме

Онлайн платформа ни води към точната бюлетина

Всеки, който все още не е решил как да гласува на предстоящите парламентарни избори на 12 май, може да попита и да намери отговора в интернет. "Гласоводител" е автоматизиран продукт, който позволява да сравните становищата си с предизборните платформи на основните участници във вота.

Интернет допитването проучва личните предпочитания по известен брой конкретни предложения, взети от изборните платформи и програми на партиите. Можете да изразите своето мнение по тезите чрез натискане на бутоните "съгласен", "несъгласен", "неутрален". След като заявите своите позиции, можете да посочите областите, които според вас са особено важни. Тогава програмата определя "вашия резултат", като дава близостта на личната позиция до позициите на отделните партии, подреждайки ги от най-близката до вас към най-отдалечената. "Гласоводител" показва и какви са резултатите по всяка позиция сред всички хора, направили теста до момента.

Повече детайли относно интернет анкетата за изборите за Народно Събрание през 2013 можете да прочетете тук .facebook Добави в Svejo
Коментари по темата (0)


пост
Дал съгласие на президента
социология
44% искат еднопартийна власт
надежда
Още...
Един от най-верните хора на лидера на "Атака"...
Депутатите от ГЕРБ внесоха в деловодството на...
Въобще няма да коментирам измислици. Това каза...
Момчета със знамена на България без цензура се...
Депутатите актуализираха бюджета за Националната...
Документът, разпространен от Николай Бареков,...
Депутатите се събират извънредно днес, за да...
Лидерът на ББЦ Николай Бареков поиска...
Кабинетът подкрепя проекта за 7-ми блок на АЕЦ...
„Не съществува документ, че Бойко Борисов е бил...