Сандански
13°
краткотраен дъжд
вторник, 23.12.2014 г. 07:08:07
Горещи теми:
12.12.2013 г.

Кастинги за "България търси таланти"

Шоуто стартира през 2014 г.

Шоуто "България търси таланти" се завръща с трети сезон по bTV през пролетта на 2014 г. Предварителните кастинги започват на 8 и 9 януари 2014 г. във Враца, Благоевград, Русе и Велико Търново. На 11 и 12 януари екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в градовете Варна, Бургас, Пловдив и София. В столицата, обаче, предварителните кастинги ще бъдат не два, а четири дни – от 11 до 14 януари, съобщават бТВ. 

За участие в предварителните кастинги могат да се запишат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби - не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант, който да бъде представен пред зрителите.

Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група. Желаещите да се включат в предварителните кастинги е желателно да са изпратили информация за себе си - трите имена, възраст, населено място, телефон и имейл за обратна връзка, както и кратко описание на уникалния си талант на talant@btv.bg, но дори и да не са успели да го направят те няма да бъдат върнати. Местата и часовете за провеждане на кастингите ще бъдат обявени допълнително, уточняват бТВ. 


facebook Добави в Svejo
Коментари по темата (0)


смяна на караула
Вежди Рашидов назначи актьора временно
признание
След участието се връща към уроците
папараци
Актрисата в страстна целувка с Евгений Лебедев
Още...
Отиде си легендата Джо Кокър. Певецът е починал...
Симона Евгениева е новата Мис България. Тя е на...
Скандалният барабанист на AC/DC Фил Ръд, който...
Кристина от Попово стана Гласът на България....
За първи път тази година финалистите в X Factor...
16 красавици ще се конкурират на финала на „Мис...
Балканската мегазвезда Горан Брегович взриви...
Sony Pictures търси алтернативна платформа, за...
Българският кандидат за "Оскар" за чуждоезичен...
Народният театър "Иван Вазов" вече е с нов...