Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Спорт Футбол

„Дунав“ в благотворителна кауза за болни близначет

 

ФК „Дунав“ се включва в благотворителна кауза в помощ на Петър и Виктория от Попово. Близнаците още не са навършили и 1 годинка, но страдат от сериозни здравословни проблеми. Те са с диагноза детска церебрална парализа и имат страбизъм на очичките, като Пеши има и епилепсия (Синдром на West).

Това сериозно затруднява тяхното развитие. В момента семейството проучва различни възможности за лечение на децата в чужбина, но според предварителната информация, която получават от различни клиники, сумата е непосилна за тях. ФК „Дунав“ се отзова веднага на призива за помощ и вече е планирана инициативата, с която да помогне.

Предстои благотворителен демонстративен футболен мач, който ще се проведе на 5 октомври от 16 ч. на стадиона в Попово. В него ще участват представители на ръководството, основния мъжки отбор на русенския клуб и на този на домакините от „Черноломец“. Средствата, които бъдат събрани по време на тази среща, ще бъдат дарени изцяло за лечението на двете деца.

ФК „Дунав“ призовава и своите фенове да се включат в кампанията за подпомагане на двете деца, като освен по време на благотворителния мач, това може да се случи и по банков път на следната банкова сметка:

Петя Иванова Неделчева BIC BPBIBGSF IBAN BG20BPBI79434076617901 – BGN или чрез PayPal до следния потребителски профил: petia_ivanova87@mail.bg

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *