Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Спорт Футбол

Алисия с нова дуетна половинка

Снимки: Клуб Биад 
 Снимки: Клуб Биад

Фолк дивата Алисия си е намерила нова дуетна половинка, с която обикаля по участия.

По време на последната си изява в столичен клуб Алисия се качи на сцената с младата певица Ванеса.

Двете лица на музикална компания “Ара мюзик” имат съвместен проект – песента “Малката”, която още с излизането си очарова феновете с перфектната комбинация между изпълнителките и с модерното си звучене.

 Именно с това парче двете зарадваха своите почитатели в препълнения хитов клуб. Явно на Алисия й се отдава да бъде ментор на млади таланти, защото самата Ванеса с възхита говори за звездата и оценява нейната подкрепа. Прохождащата изпълнителка се надява на още съвместни проекти със своята покровителка и затова я следва навсякъде.  

Алисия продължава своята успешна солова кариера с последната си песен “Красавицата спяща”, наскоро засне и видеоклип, дело на режисьора Люси Иларионов.

Песента е вдъхновена от любимата детска приказка на Алисия – “Спящата красавица”. В клипа Алисия показва перфектна форма.

Пред екипа на фолк клуб “Биад” певицата издава тайната на стройната си фигура – никакви вредни храни, по 2 литра вода на ден и много плодове, особено ананас, който топи мазнините. Алисия спортува активно, като набляга на фитнеса и плуването. Тя казва, че следи стриктно и храната на сина си Валери, който тренира футбол. 

Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *