Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Спорт Футбол

Владислав Стоянов: Имаме нужда от подкрепа

 

Вратарят на националния отбор по футбол Владислав Стоянов призова феновете да подкрепят отбора въпреки слабото му представяне в поредните квалификации за голям форум.

Днес българите победиха с 1:0 Беларуспред празните трибуни на стадион „Васил Левски“, а голяма заслуга за победата имаше именно стражът на „Лудогорец“.

„Сухата мрежа не е важна, победата е важна, важни са трите точки. Заслужена изстрадана победа, защитата не е само вратарят и четиримата пред него, имахме заслужени критики, но днес се борихме всички. Това е пътят, себераздаване, така може да взимаме точки, както и да радваме феновете“, коментира вратарят.

„Надявам се, с играта да върнем феновете. Имам призив и към журналистите – да не настройват феновете срещу нас. Това е националният отбор, когато биеш е лесно. В такива мачове трябва да бъдем подкрепяни, когато сме на дъното, когато публиката е зад нас и ние ще играем по-добре“, допълни той.

Авторът на единственото попадение в мача Ивелин Попов пък заяви, че е оптимист за оставащата част от кампанията на тима.

„Всяка победа е важна. Ние не сме световна сила, за нас всяка победа е с цената на всичко. Когато има победи, лично аз се надявам да върнем феновете по трибуните. Има доста време до домакинството ни на Холандия. Малка е крачката от това да ни критикуват и плюят до това да ни носят на ръце. Има време до тази среща“, каза нападателят.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *