22.07.2024

Екзотични папагали отново ще пърхат в София

 
 
 
 

            Най-голямата изложба на екзотични папагали в Източна Европа Macaw Garden Show се завръща отново в София.

Поради огромния интерес,  събитието ще повтори успеха си, като изложбата ще отвори врати на 15 септември и ще приема посетители до 5 януари 2017 г., информират организаторите от  „ПРофайл“.

Екзотичното събитие се превърна в център на внимание не само от страна на малки и големи, но и на куп популярни личности. Специален гост на първото й издание беше президентът на Република България Георги Първанов и неговият внук- Георги и  футболната звезда Благой  Георгиев с дъщеря си Йоана. 

От шоу средите на екцентричните пернати се любуваха още  водещата “ На кафе“-  Гала, звездата Цветелина Янева, Николета Лозанова, Светлана Василева, „Мис България 2015“- Марина Войкова, Али Алиев,  Давид Михайлович и  Ирина Папазова.

Организаторите и този път ще ощастливят един от посетителите на изложбата с атрактивно пернато като подарък. Томболата традиционно ще бъде изтеглена в  популярно  телевизионно предаване.

Това лято Macaw Garden Show посети за месец  Бургас, където домакините Янко Кесаровски и Пламен Ковачев посрещнаха сред ВИП гостите си и певицата Тони Димитрова и Весела Неински.

Около 35 вида папагали ще бъдат показани в София. Седем вида Ара, седем  вида Какаду, Амазона, Жако, Еклектус, както и три много редки екземпляри ще могат да бъдат видяни на място в Paradise Mall.

Хиацинтовата Ара Джулс, която също ще бъде на изложбата, е позната на децата, като синият папагал от филма „Рио“. Не по-малко атрактивни са и Токо Тукана Рафи и специалният златен папагал Съни.

Това, което прави изложбата уникална, е, че птиците не са поставени в клетки, а летят на свобода. Те са специално подготвени за целта и по този начин всеки може да се наслади на красотата им като в естествената им среда. За това допринася и специалният интериор, който кара посетителя да се чувства като в истинска джунгла.

Място на изложбата: зона Playground,  Paradise Mall

 всеки ден от 10:00 – 21:00 ч

Дартс нюз е официален медиен партньор на изложбата Macaw Garden Show

Бояна Бояджиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *