Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД

Златистия катастрофира в бариерата на полицейско у

 

Три месеца след като беше заловен да шофира с фалшива книжка, известният дупничанин Злати Златев-Златистия сътвори нов гаф – счупи с мерцедеса си бариерата на входа на полицията и паркира в двора, съобщи struma.bg.

В сряда вечерта Златистия минавал с колата по улицата край полицейското управление в Дупница в центъра на града, изведнъж навил волана, преминал през спусната бариера и се озовал в двора пред входа на Районното. Дежурните полицаи изскочили навън да видят какво се случва и видели паркирания в двора „Мерцедес“, а зад волана бил Златистия. Веднага му сложили белезниците и го вкарали в следствения арест.

Пред разследващите полицаи Злати Златев заявил, че му прилошало и не е разбрал как с автомобила си се озовал в двора на полицията. Задържан е за 24 часа в ареста. Тестван е за алкохол, като дрегерът е отчел 1,7 промила. Взета му е кръвна проба, от която резултатът ще излезе след седмица. На 15 септември, десет месеца след като излезе предсрочно от затвора, Златистия беше хванат да шофира джипа си с фалшива книжка, за което му е повдигнато обвинение.

Злати Златев-Златистия излезе от затвора, след като излежа 15 години за убийството на бизнесмена от Дупница Любомир Мантарков. Беше пуснат условно предсрочно от Варненския затвор, ако извърши противозаконни деяния след пускането му на свобода, се връща в затвора да доизлежи 1 година и 6 месеца. В момента Злати Златев живее в София с приятелката си и детето им.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *