Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Спорт Футбол

Playboy посреща лятото с футболен брой в чест на Е

 

 Tопмоделът  Йоанна Зисаки e  на 28 години , родена и израснала в Солун, Гърция.
Идва  в България, за да завърши образованието си по английска филология с втори език френски, за да бъде от полза в бизнеса на предишният й приятел.

Той е гръцки дизайнер, съсобственик в голяма фирма за бельо и бански.
Благодарение на него  се е снимала за еротично издание в Гърция , реклами на дрехи, бижута и т.н. Продължава да пътува и прекарва една малка част от  времето си  в София, заради бизнеса на новият си  приятел, който е собственик на хотел със спортен тренировъчен център в Гърция, магазин за бижута и ITфирма.
 Получава  покана за участие в „Плеймейт“ конкурса миналата година.

Невероятната Йоанна Зисаки, застава зад фотообектива на популярният фотограф Кирил Станоев, гримът на  Евгения Джаферович, а в ролята нa стилист влиза  креативната Биляна Запрянова.

В екипа реализирал фотосесията са още Христо Запрянов и Ваня Джаферович – бивш футболист  Берое, победител в Сървайвър-Камбоджа и  съпруг на Евгения.

Домакин  на снимките бе хотел „Езерец“ в Благоевград и лично г-н Румен Калайджиев, информират от ПРофайл.

„Първо снимахме на футболното игрище зад хотела,защото този  брой е с футболна насоченост, заради предстоящото Европейско първенство. Освен това в хотела случайно бе отседнал  футболният отбор на Берое, които имаха мач там.
Получих подарък от тях – екип с номер 87 и направихме снимки с него.
Естествено при преобличането ми от секси екип към спортен,  имаше известна аудитория. След това снимахме във вътрешния басейн на хотела, защото навън беше облачно и валеше. Оказа се, че басейна е малко по-дълбок от необходимото, без стъпала  и се наложи гримьорката, за радост и късмет – бивша плувкиня,   да се гмурне и да ме поддържа над водата за да се получат красивите кадри сред които е  корицата.
 За други снимки не остана време, защото гостите на хотела започнаха да нервничат, че не могат да си ползват басейна и сауната.
 По време на снимките Биляна направи няколко backstage клипчета, които ще бъдат качени на страницата на списанието, както и във фейсбук.“ споделя героинята от последната корица на мъжката библия. 

Наскоро Йоанна получи предложение  за корица на списанието за месец юни, имаше и среща със своите почитатели в модерния хотел Маринела, София, допълват от Пофайл.

Покрай професионалните й ангажименти  в България българо-гръцкия получи покана  да стане мис Август на гръцкия Playboy, като фотосесията предстои в   средата на този месец . За да подхрани въображението на силната половинка, представете си  красотата на гръцки остров, съчетана с лукса на 5-звезден хотел и самата Йоанна Засики върху всичко това. 

ПРофайл
Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *