Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Любопитно

КАК ДА ПОЗНАЕТЕ ДАЛИ ЕДИН МЪЖ Е НАДАРЕН

Южнокорейски учени откриха метода

Дами, вече има начин да познаете дали даден мъж е надарен или просто е силен на думи, но няма с какво да ви изненада приятно.

Южнокорейски учени откриха метод, по който да разкриете дали заподозреният господин може приятно да ви сюрпризира в позитивен план – просто го гледайтев ръцете!Мъжете с показалец, по-къс от безименния пръст, обикновено са с по-дълъг член.

Изследването на уролозите от болница „Гил“ на университета Гачхон в Инчхеон е публикувано в азиатското „Списание за андрология“. От предишни изследвания е известно, че през вътреутробното развитие тестостеронът се отразява върху развитието на пръстите, както и върху дължината на пениса. Именно това взаимоотношени се заемат да изследват южнокорейските учени.

Изследването обхваща 144 мъже с урологични проблеми, които не засягат дължината на пениса. Тя е измерена под упойка, а след това данните са сравнени с разликите в дължината на безименнияпръст и показалеца на дясната ръка.

„Пръстовият коефициент“ се получава, когато дължината на показалеца бъде разделена на дължината на безименния пръст.Колкото по-малък е коефициентът, толкова по-дълго е достойнството.

Резултатите дават „значителни доказателства, че вътреутробният тестостерон е отговорен и за двете черти (дължина на пениса и образуване на пръстите)“ – каза Денис Маккуейд от колежа Скидмор в Ню Йорк, която не е участвала в изследването.

При жените двата пръста обикновено са с еднаква дължина. Британски учени миналата година доказаха, че мъжете с по-дълъг безименен пръст са по-малко застрашени от рак на простатата.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *