Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД

Мъж заля сина си с бензин и го запали в Пловдивско

26-годишен мъж от село Отец Кирилово, община Брезово, е с тежки изгаряния в болница, след като собственият му баща се опитал да го изгори. Хората в средногорското село са в шок от случилото се, а по-младите са пътували до Пловдив, за да дават кръв, съобщи TraficNews.

Драмата се разиграла привечер на 27 декември в дома на семейство Добревски. 50-годишният Никола залял с бензин сина си Иван, който бил легнал да подремне. След това щракнал запалката и го подпалил. Напоените с бензин дрехи на младия мъж лумнали в пламъци и само бързата намеса на майка му Величка го спасила от сигурна смърт.

Тя успяла да свали част от горящите дрехи, а след това задушила пламъците с одеало. Въпреки това обаче Иван е получил сериозни обгаряния по тялото. На място е пристигнала линейка, която е откарала пострадалия в Клиниката по термични травми на УМБАЛ „Свети Георги“. Той е с над 30 процента изгаряния 3- та степен и е с опасност за живота. Той има дълбоки травми по лицето, , главата, гърба, ръцете и единия крак.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *