Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Любопитно

Шеф води всичките си 800 служители на круиз до Карибите

Служителите от компания в малкото американско градче Уотърлу в Средния Запад ще успеят да избягат от студа и да почиват на Карибите, благодарение на шефа си. Това се отнася за 800 служители в града, които получават безплатно пътуване с круиз до Карибите в началото на януари 2017 г., става ясно от информация на Фейсбук страницата на компанията, цитирана от CNN.

“Заминаваме на 8 януари“, обяви президентът на компанията Гари Бердж пред местно издание.

„На наше разположение ще са четири самолета, които ще ни отведат директно до Маями, където ще отседнем в петзвезден хотел“, казва още той.

След това в понеделник (9 януари) автобуси ще ни извозят до кораба, допълва той, като пояснява, че пътуването е награда за всички в компанията, тъй като те са помогнали за постигането на поставените цели през годината. Бертч предлага пътуването на служителите си още преди година.

„По този начин се опитахме да мотивираме още малко хората, работещи в компанията ни, за постигането на различни цели – както за привличането на нови клиенти, така и финансови цели“, завършва президентът на компанията.

Bertch Cabinets произвежда мебели и аксесоари за дома. Компанията няма да работи в периода 9 – 13 януари 2017 г., тъй като затваря производствените си фабрики, както и централата си в Уотърлу.

Жестът на шефа на Bertch Cabinets не е единствен по рода си. Миналата година китайски милиардер заведе 6400 служители на почивка във Франция.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *