Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Outfit

Очкават звездата на Дубай ANAR и в България

В приказен Дубай, в модерния ресторант Vesna, който се намира в хотел Conrad, се състоя презентацията на първият сингъл, „Не со мной,“ на талантливият водещ и вокалист ANAR. На презентацията присътстваха журналисти, звезди, представители на телевизия и радио в Дубай, както и продуцента на руски ивенти от България Атанас Лазаров.

Анар Ахмадов е истинското име на ANAR. Роден е в Баку и е на 30 години. Зад гърба си има музикалната академия в Баку със специалност вокал и цигулка. Анар говори и пее на 4 езика. Той е живял и работил в Баку – бивш художествен ръководител и резидент на модерните нощни клубове – Hezz и Face ,също така е живял и работил в Москва, Копенхаген и от една година е в Дубай, информират от ПРофайл.

unnamed-1

unnamed

ANAR всеки уикенд води своето караоке шоу в хотел Conrad, Дубай. Харизматичен, весел и общителен, той пее поп и RNB. В репертоара си, има свои песни, както и световни хитове. Има вече 8 години опит. ANAR от 6 години не живее в Баку, но винаги се радва да дойде, за да проведе някой модерен ивент

Преди няколко дни ANAR представи първия си сингъл, „Не со мной“. Записвайки го успя да направи фотосесия в Москва. В близко бъдеще, ще тръгнат ротации в радиостанциите на Баку,Москва,София и Белград. Планирани са вече и нови песни и клипове.

Самият Анар казва, че най-голямата му мечта е да представи родината си, на конкурса „Евровизия“ и пее на музикалния фестивал „Heat“.

Съвсем скоро Наско Лазаров е отправил покана към екцентричния изпълнител да гостува в България, за да представи и тук своя нов албум.

линк : https://www.youtube.com/watch?v=xU7oIcbIsxw

Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *