Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Здраве Най-четени Общество

Следващата седмица ВМА ще преглежда безплатно за псориазис

Специалисти от Военномедицинска академия в София организират Седмица за борба с псориазиса от 23 до 27 януари, обявиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Прегледите ще са безплатни между 10 и 12 часа в кабинет 227, който се намира на втория етаж на поликлиниката на ВМА на бул. „Георги Софийски“ №3. Това ще става без записан час през цялата седмица, но с търпеливо изчакване.

Клиниката по дерматология и венерология, която е инициатор на кампанията, е национален център за борба с псориазиса и там се прилагат всички модерни и съвременни методи за лечение на заболяването, посочват от болницата.

ВМА-Варна

В МБАЛ-Варна към Военномедицинска академия също има кампания за безплатни прегледи следващата седмица – на млечната жлеза. Консултациите ще се осъществяват в периода 23-27 януари, от 13 до 16 ч., в ехографския кабинет на Отделението по „Функционална диагностика“ на болницата, без предварително записване.

Прегледите, които ще включват физикално и ехографско изследване, ще се извършват от доц. Румен Филипов – част от екипа на клиниката по Обща хирургия.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *